Bootcamp Kinderfeestje

(Vanaf mei tot en met september verzorgen wij kinderfeestjes)

Op zoek naar een kinderfeestje? Ook dat kan bij The Harbour KidsClub!
Met een bootcamp feestje gaan de kinderen lekker actief met elkaar aan de slag. Met verschillende spelletjes, opdrachten en krachtmetingen laten we de kinderen samenwerken en testen we hun uithoudingsvermogen. Ieder doet mee op eigen niveau, maar na afloop kunnen alle kinderen thuis vol trots vertellen hoe stoer ze zijn geweest.

Feestje 'Boostcamp' (kinderen 8-10 jaar)

Het thema van het feestje is Boostcamp. Ja ja de naam zegt het al, dit feestje levert de kinderen een enorme boost op! De kinderen gaan verschillende proeven afleggen welke ze ook allemaal afgetekend krijgen in hun bootcamp rapport. Hoe ver kan jij springen, wie blijft het langste blijven hangen en wie heeft de sterktse buikspieren? Welk team heeft nog de meeste kracht over om het touwtrekwedstrijdje te winnen?

De feestjes worden gehouden in de Oude Haven en worden op aanvraag ingepland op de woensdagmiddag en in het weekend. Een feestje duurt ongeveer 90 minuten en kost €10,- per kind, met een minimale deelname van acht kinderen. Het is inclusief een pakje drinken, flesje water en een zakje chips. Interesse? Vragen? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het Inschrijfformulier bootcamp kinderfeestje

 

Contact

The Harbour FitClub
Gasthuisstraat 65
1211 KC Hilversum

M: 06 - 53 54 59 30
E: monica@theharbourfitclub.nl

 

Volg The Harbour Fitclub op Facebook

 

“Vandaag voor het eerst geweest... ben blij dat ik mijn telefoon nog op kan rapen ... Maar was super lekker. Op je eigen niveau, lekker in de buiten lucht aan je spieren en conditie werken. Tot volgende week”

Bennie van der Klis

INSCHRIJVEN