• The Harbour Fitclub Hilversum
    The Harbour Fitclub Hilversum

    CALORIEËN VERBRANDEN + FITTER WORDEN + HET FIGUUR VERBETEREN + STERKERE SPIEREN ONTWIKKELEN + LOL HEBBEN

    Schrijf je voor vandaag nog in >>

 Doe mee met Mindful Run.

In groepsverband leer jij hoe je mindful kunt hardlopen. De cursus is geschikt voor iedere hardloper en is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende hardloper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen kunt toepassen maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het hardlopen bent.

Meer informatie over de inhoud van de cursus kun je vinden op www.mindfulrun.nlWij bieden de cursus aan in Hilversum in het prachtige Corversbos op vijf woensdagen (27/3, 3/4, 10/4, 17/4 en 24/4) om 09.00 uur. De cursuskosten bedragen € 95,00 voor 5 bijeenkomsten van 1,5 uur.

Wil je meedoen? Geef je dan snel op want het aantal deelnemers per cursus is beperkt. Opgeven kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Train voor de Cityrun van Hilversum of gewoon omdat het heel gezellig is om samen te sporten. 

Bij voldoende belangstelling bieden wij drie hardloop trainingen aan. Een training voor de starters 5 km en gevorderden 5 & 10 km.

Alle trainingen starten voor een periode van 12 weken op woensdag 23 januari. De laatste training is op woensdag 10 april. Op 3 april is de "generale repetitie"! De starters verzamelen om 19.00 uur en de gevorderden om 19.45 uur. Verzamelplaats is de Oude Haven van Hilversum.

Mis je een training dan mag je deze inhalen door mee te doen met een Bootrun op zondag om 09.30 uur. Deze bieden wij aan om de week in het Corversbos.

Graag benadrukken wij dat wij naast het hardlopen ook veel aandacht besteden aan krachttraining. Wij geloven dat het versterken van je spieren je loopprestatie verbetert en het kan helpen bij het voorkomen van blessures.

Wij vragen in totaal € 65,00 voor het programma. 

Mocht je nog vragen hebben of wil je je aanmelden? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 



Een leuke combinatie van hardloop- en krachttraining!

Vanaf woensdag 13 september tot en met woensdag 8 november trainen we voor de 5 & 10 km met als doel om mee te doen met onze Bootrun Challenge op zondag 12 november in het Corvers Bos. De Bootrun Challenge is een hardloopwedstrijd van 5 of 10 km. Ook als je niet mee wil doen met de Bootrun Challenge kun je natuurlijk met ons meetrainen. 

Naast het hardlopen besteden wij ook aandacht aan krachttraining. Wij geloven dat het versterken van je spieren je loopprestatie verbetert en en het kan helpen bij het voorkomen van blessures. 

We bieden het aan als pakket van 9 trainingen op de woensdag om 19.45 uur. Mis je een training dan kun je deze inhalen door mee te doen met de Bootrun op zondag in het Corversbos op 24/9, 8/10, 22/10 of 5/11.

Wij bieden dit pakket aan voor € 65,00. (dit is inclusief inschrijving voor de Bootrun Challenge)

Wil je ons zo snel mogelijk laten weten of je meedoet? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het kan natuurlijk alleen doorgaan als er voldoende belangstelling is.

 

Wil je graag meedoen met Bootcamp maar heb je het gevoel dat het heel zwaar is en niet geschikt voor jou? Doe dan mee met ons Bootcamp Starters Pakket.

In 8 weken (16 trainingen) stomen wij je klaar zodat je daarna mee kunt doen met onze reguliere Bootcamp trainingen.

Het Bootcamp Starters Pakket is het ideale startpunt als je nog nooit hebt deelgenomen aan een bootcamp training. Je kunt rustig kennismaken met onze unieke, maar vooral leuke manier van sporten. Ook is dit pakket uitermate geschikt om rustig de conditie op te bouwen. Gedurende 16 trainingen leer je de verschillende basisoefeningen en technieken van een Bootcamp training.

Wanneer?
Op maandag en donderdag van 20.00 tot 21.00 uur. Op 21 januari is de eerste training. Twijfel je nog, dan kun je op 14 januari op hetzelfde tijdstip eerst meedoen met een gratis proeftraining. 

21-1 & 24-1
28-1 & 31-1
4-2 & 7-2
11-2 & 14-2
25-2 & 28-2
4-3 & 7-3
11-3 & 14-3
18-3 & 21-3

Waar?
In de Oude Haven van Hilversum.

Kosten?
Het pakket kost in totaal € 100,00 (16 trainingen). Mis je een training dan kun je die inhalen door mee te doen met een reguliere training van het rooster binnen de periode van het pakket.

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie of om je aan te melden.

Heb je al een tijdje niet de motivatie en energie om te bootcampen en is de stap te groot om weer mee te doen? Bouw dan rustig en met extra begeleiding je conditie en spierkracht op door mee te doen met Back to Bootcamp. Deze training heeft een lager niveau dan onze reguliere bootcamp. Vanaf woensdag 10 mei om 19.00 uur staat deze training op het rooster. De reguliere training start om 20.00 uur. De training kan je los betalen of met een strippenkaart.

Back to Bootcamp is op woensdagavond om 19.00 uur een succes en daarom nu ook op woensdagmorgen om 8.45 uur een Back to Bootcamp.  

 

 

Agenda

Bootcamp & HIT Oude Haven

Ma:
Di:
Di:
Wo:
Wo:
Do:
Do:
Zo:
19.00 uur (Bootcamp)
19.15 uur HIT (High Intensity Training)
20.00 uur (Bootcamp)
08.45 uur (Bootcamp)
19.00 uur (Back to Bootcamp)
19.00 uur (Bootcamp)
20.00 uur Bootcamp (aanmelden)
09.30 uur (Bootcamp Corversbos)

Contact

The Harbour FitClub
Gasthuisstraat 65
1211 KC Hilversum

M: 06 - 53 54 59 30
E: monica@theharbourfitclub.nl

 

Volg The Harbour Fitclub op Facebook

 

“Gewoon vijf dikke sterren! Elke week ga ik er weer met plezier heen en kom ik met een glimlach thuis.”

Maartje Steenhof

INSCHRIJVEN