• The Harbour Fitclub Hilversum
  The Harbour Fitclub Hilversum

  CALORIEËN VERBRANDEN + FITTER WORDEN + HET FIGUUR VERBETEREN + STERKERE SPIEREN ONTWIKKELEN + LOL HEBBEN

  Schrijf je voor vandaag nog in >>

Wij geloven in bewegen en gezond eten. Een samenwerking met Jo An van der Schoot van Jouw Gezonde Voeding is daarom voor ons een logische stap. Samen met haar bieden wij een programma aan waarbinnen bewegen en gezonde voeding centraal staan. Binnen tien weken leren wij jou hoe jij je lichaam gezond en vitaal houdt. Jo An van der Schoot is natuurvoedingsadviseur, trainer hormoonfactor en mental coach. Zij begeleidt en adviseert mensen bij het afvallen met natuurvoeding. Jo An is haar hele leven al bezig met voeding. Vooral omdat zij het leuk vindt om te koken maar ook omdat zij bezig was met haar gewicht en de nodige diëten heeft uit geprobeerd. Door ziekte is zij zich meer gaan verdiepen in gezonde voeding: wat zou het haar nou kunnen helpen? Dit was het begin van een ontdekkingsreis op het gebied van voeding, gewicht, gezondheid en ziekte. 

Dieet of voedingspatroon?

Haar voedingsadvies is gebaseerd op het volgende. Het is geen dieet en er hoeven geen calorieën te worden geteld. Wel zo makkelijk! Het is een voedingspatroon waardoor je je leefstijl kan veranderen in een gezonde leefstijl. Natuurvoeding gaat uit van zo puur en onbewerkt mogelijk voedsel. Dat betekent dat een aantal producten vermeden moeten worden zoals suikers, e-nummers, transvetten en kant en klare producten. Deze voedingsstijl draagt bij aan een optimale gezondheid en zorgt voor meer energie.

Wat kan je van haar verwachten:

 • geeft je persoonlijk advies afgestemd op jouw persoonlijke situatie
 • je kunt haar altijd vragen stellen, contact via email en telefoon, je krijgt snel antwoord
 • houdt je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op het gebied van voeding
 • inspireert jou graag met lekkere recepten

Jo An wil jou graag helpen om een voedingsstijl te ontwikkelen waarbij jij je het beste bij voelt! Zij leert je gezond en verantwoord te eten. Naast gezond en verantwoord eten hoort ook beweging. Beweging is het onderhoud van het lichaam. Net zoals het lichaam gezonde voeding nodig heeft, heeft het ook beweging nodig. Wij laten je binnen 10 weken ervaren wat naast een gezonde voedingsstijl beweging voor je doet. Hoe snel je fitter en sterker wordt door minimaal twee keer per week mee te doen aan een bootcamp training. Na 10 weken bewegen en gezond eten zul jij je gezond en vitaal voelen!

 • 10 weken begeleiding op het gebied van voeding en bewegen
 • Intake, wekelijkse consults en contact wanneer gewenst met Jo An van der Schoot
 • Intake beweging, meting bij start en na 10 weken
 • Onbeperkt bootcamp trainingen meedoen (minimaal 2 x per week)
 • Voor leden van THFC € 399,00 en voor niet leden € 499,00

Ook een bloedanalyse behoort tot de mogelijkheden. Worstel jij met overgewicht, ben jij regelmatig ziek, heb jij het idee dat je gevoelig bent voor bepaalde voedingsmiddelen, ervaar jij een aanhoudende vermoeidheid, een laag energieniveau, huidontstekingen, vage [pijn] klachten of werken jouw darmen niet optimaal?  Jouw Gezonde Voeding is gespecialiseerd in het onderzoeken van de oorzaak van deze gezondheidsproblemen. Vaak staan dit soort klachten in verbinding met een hormonale disbalans en is de oorzaak hiervan door middel van een EMB-bloedtest duidelijk in kaart te brengen. Je kunt hier meer over lezen op EMB-bloedtest | Jouw Gezonde Voeding

Agenda

BOOTCAMP & HIIT & CORE & BOOTSTRENGTH 

Ma:  20.00  uur (Bootcamp)
Di: 19.30 uur (Bootcamp)
Wo:  09.00 uur  (Bootstrength)
Do:  19.00 uur (Bootstrength)
Za:  09.30 uur (Bootstrength)

Inschrijven

Contact

The Harbour FitClub
Gasthuisstraat 65
1211 KC Hilversum

M: 06 - 53 54 59 30
E: monica@theharbourfitclub.nl

 

 

 

“Gewoon vijf dikke sterren! Elke week ga ik er weer met plezier heen en kom ik met een glimlach thuis.”

Maartje Steenhof