• The Harbour Fitclub Hilversum
    The Harbour Fitclub Hilversum

    CALORIEËN VERBRANDEN + FITTER WORDEN + HET FIGUUR VERBETEREN + STERKERE SPIEREN ONTWIKKELEN + LOL HEBBEN

    Schrijf je voor vandaag nog in >>

Wil je doelbewust calorieën verbranden, sterker en fitter worden, of jouw figuur verbeteren? Of vind je sporten gewoon heel leuk, en doe je het voor de lol? Wat jouw reden ook is, Bootcamp Hilversum is een gezonde én leuke manier van sporten!

Wanneer kan ik meedoen?
Bootcamp Hilversum vindt plaats in de Oude Haven, het Corversbos en in het centrum van Hilversum. Kijk voor data en tijden in de Bootcamp Hilversum agenda.

Hoe groot is de groep?
De groep telt gemiddeld 8 tot 15 personen. De bootcamp is voor mannen én vrouwen, en voor alle conditieniveaus.

Wat ga ik doen?
Alle trainingen vinden altijd buiten plaats. Frisse lucht doet je goed!

Bootcamp Oude Haven bestaat uit een combinatie van verschillende activiteiten en oefeningen, zoals loop-, interval- en krachttrainingen. Vaak maken we gebruik van eenvoudige hulpmiddelen zoals kettlebells, barbells, medicine balls. Daarnaast doen we oefeningen met het eigen lichaamsgewicht, zoals:

• opdrukken
• sit-ups
• squats
• lunges
• loopoefeningen

De variatie in oefeningen houdt deze bootcamp leuk en uitdagend.

Back to Bootcamp, heb je al een tijdje niet de motivatie en energie om te bootcampen en is de stap te groot om weer mee te doen? Bouw dan rustig en met extra begeleiding je conditie en spierkracht op door mee te doen met Back to Bootcamp. Deze training heeft een lager niveau dan de reguliere bootcamp.

Bootcamp Corversbos, hetzelfde als Bootcamp Oude Haven maar dan in het prachtige Corversbos.

HIT, het trainingsprincipe van HIIT is dat je door middel van intervals in een korte tijdsduur een intensieve inspanning levert. Met een HIIT training wissel je intensieve oefeningen af met minder intensieve oefeningen of korte rust.

Bootcamp Specials, speciale trainingen die onregelmatig naast de wekelijkse agenda worden aangeboden. De specials zijn o.a. Bootrun, Starters Pakket, Saturday Specials, Vrijwilligers Bootcamp etc.

Wat kost Bootcamp Hilversum?
Je kunt per keer, of per 10 of 20 deelnames betalen. Kijk hiervoor naar de prijzen.

Ja, ik wil me aanmelden!
Inschrijven

Ik twijfel nog…
Weet je nog niet of je je wilt aanmelden, of heb je een vraag? Neem dan contact met Monica op via het contactformulier, of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bellen kan natuurlijk ook op: 06 53 54 59 30.

Agenda

Bootcamp & HIT Oude Haven

Ma: 19.00 uur (Bootcamp)
Di: 19.00 uur HIT (High Intensity Training)
Di: 20.00 uur (Bootcamp)
Wo: 19.30 uur Bootcamp
Do: 19.00 uur (Bootcamp)
Za: 10.15 uur (Bootcamp)
Zo: 09.30 uur (Bootcamp Corversbos)

Inschrijven

Contact

The Harbour FitClub
Gasthuisstraat 65
1211 KC Hilversum

M: 06 - 53 54 59 30
E: monica@theharbourfitclub.nl

 

Volg The Harbour Fitclub op Facebook

 

“Ik ren nu thuis en tijdens het werk met gemak een trap op en neer zonder te hijgen, ook de vrouwelijke vormen van mijn lichaam beginnen langzaam terug te komen zonder dat ik daarvoor een streng dieet aan het volgen ben. Potje voetbal of stoeien met de kids kom maar op. Echt in korte tijd gewoon een sterke en fitte vrouw geworden."”

Jolanda Osendarp